Екипа украјинске телевизије / - НТО
29/06/2021 u 11:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НТО: Наjгледаниjа телевизиjа Украjине ICTV снима у Црноj Гори

Риjеч jе о телевизиjи коjа емитуjе информативне програме о свакодневним животним темама, филмски и забавни програм и коjа биљежи велику гледаност на териториjи циjеле Украjине, наводе из НТО-а

Национална туристичка организациjа Црне Горе домаћин jе екипи наjпопуларниjег украjинског телевизиjског канала ICTV (International Commercial Television), коjа од 28. jуна до 3. jула борави у студиjскоj посjети Црноj Гори.

- Риjеч jе о украjинскоj телевизиjи коjа емитуjе информативне програме о свакодневним животним темама, филмски и забавни програм и коjа биљежи велику гледаност на териториjи циjеле Украjине. Телевизиjа има покривеност од 95,5% становништва Украjине, односно око 41 милион људи потенциjални су гледаоци ИЦТВ - наводе из НТО-а.

Информативни програм у оквиру коjег ће се емитовати репортажа из Црне Горе носи назив Fakti (Чињенице) и наjгледаниjи jе у Киjеву, али и осталим градовима Украjине, међу публиком од 18 до 60 година, као и међу успjешним пословним људима у доби од 25 до 55 година – показуjу истраживања ове медиjске куће. (Извор: Television Industry Committee (2020), ‘TOP channels’, 2018–20 rankings, http://tampanel.com.ua/en/ rubrics/canals/.)

image

Снимају у Црној Гори

- НТО

- Екипа телевизиjског канала ICTV на челу са новинарком Катерина Рудешко jуче jе имала прилику да се упозна са диjелом барске ривиjере кроз обилазак НП Скадарско jезеро, док jе у поподневним часовима екипа посjетила Цетиње и Његуше гдjе су се упознали са производњом традиционалног његушког пршута. Наредних дана, програмом посjете предвиђен jе обилазак неких од наjатрактивниjих туристичких локациjа у Будви, Котору, Тивту и Херцег Новом - кажу из НТО-а.

Током њиховог боравка у Црноj Гори они ће снимити интервjуе са представницима Националне туристичке организациjе и локалних туристичких организациjа Цетиња, Бара, Тивта и Будве коjи су подржали ову студиjску посjету. Такође, биће уприличени интервjуи и са представницима ХГ Будванска Ривиjера, Института Др Симо Милошевић, Специjалног резервата природе Солила, а у Котору у свом дому ће их угостити и архитектица Власта Мандић, водитељка женске клапе Бисернице Боке и ауторка књиге  Бокешка кужина.

У другом диjелу посjете, представници телевизиjског канала ICTV упознаће се са понудом централног и сjеверног региона кроз обилазак Манастира Острог, НП Дурмитор као и моста на Ђурђевића Тари.

Студиjска посjета телевизиjског канала ICTV (International Commercial Television) реализуjе се у сарадњи са Амбасадом Црне Горе у Украjини.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 20:26