Завршена Roadshow кампања / - НТО
09/06/2021 u 14:20 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(Видео) НТО промоцијом у Тирани успјешно завршила Roadshow кампању

Током зимских мjесеци туристи из Албаниjе били су наjброjниjи гости на црногорским планинама, а имаjући у виду наjаве и интересовање са овог тржишта, очекуjе се наставак позитивних трендова и током љетњих мjесеци

Roadshow кампања у региону коjу Национална туристичка организациjа Црне Горе реализуjе у сарадњи са локалним туристичким организациjама, успjешно jе заокружена данашњом промоциjом у Тирани, саопштено је из Пи-ар службе Националне туристичке организациjе Црне Горе.

Промотивни догађаj за медиjе организован jе у хотелу Rogner у сарадњи са Амбасадом Црне Горе у Републици Албаниjи и локалним туристичким организациjама Будве, Бара, Тивта, Котора, Подгорице, Рожаjа и Колашина.

- Црна Гора jе годинама jедна од омиљених дестинациjа туристима из Албаниjе, како током љета, тако и током зиме када у великом броjу долазе на скиjање. Ове године, биће нам задовољство да вас угостимо са унаприjеђеном и разноврсном понудом и приступачним циjенама, а ваша здравствена безбjедност нам jе на првом мjесту, поручили су представници НТОЦГ и локалних туристичких организациjа на промоциjи у Тирани - навели су из НТО.

Промоциjу су испратиле албанска национална телевизиjа РТСХ и телевизиjа Репорт, портал  Shqptarija.com и др.

Будући да Црна Гора последњих година привлачи све већу пажњу туриста са тржишта Албаниjе, о чему наjбоље говори и туристички промет са овог тржишта, остварен у години приjе пандемиjе, када jе Црну Гору посjетило око 80.000 туриста из Албаниjе, коjи су остварили око 250.000 ноћења, НТОЦГ у континуитету реализуjе промотивне активности на овом важном емитивном тржишту.

Током зимских мjесеци туристи из Албаниjе били су наjброjниjи гости на црногорским планинама, а имаjући у виду наjаве и интересовање са овог тржишта, очекуjе се наставак позитивних трендова и током љетњих мjесеци.

Подсjећамо, НТОЦГ у сарадњи са локалним туристичким организациjама, у сусрет љетњоj туристичкоj сезони, организовала jе Roadshow кампању у земљама региона. Промоциjа коjа jе подразумиjевала сусрете са медиjима, промотивне догађаjе на градским трговима, наградне игре, интервjуе и гостовања у медиjима са националном покривеношћу, успjешно jе реализована у Београду, Нишу, Новом Саду, Бања Луци, Биjељини, Сараjеву, Скопљу, Приштини и Тирани.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:35