Хуманитарна акција ”Од срца за шапице” / - НВО Пријатељи животиња Подгорица
01/06/2021 u 20:54 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

НВО "Пријатељи животиња Подгорица" : Хуманитарна акција "Од срца за шапице"

Дужност нам jе да се захвалимо свим хуманим људима коjи су нам у претходном периоду помагали казао је директор НВО Драгоjе Влаховић

У циљу прикупљања помоћи за напуштене животиње, поготову оне изнемогле и болесне, о коjима наша организациjа брине, одлучили смо да покренемо хуманитарну акциjу "Од срца за шапице". С обзиром на чињеницу да сами нисмо у могућности да финансирамо храну и лиjечење за велики броj напуштених животиња о коjима бринемо, молимо све хумане људе и привредне субjекте да нам помогну у борби за њихове животе, навели су из НВО "Пријатељи животиња Подгорица".

Из НВО "Пријатељи животиња Подгорица" су казали да се помоћ може уплатити на жиро рачун организације: 535-16574-21 (Прва банка Црне Горе) или контактирати путем телефона 068/182-482. И наjмања помоћ ће пуно значити у борби за напуштене шапице, додали су они.

– Дужност нам jе да се захвалимо свим хуманим људима коjи су нам у претходном периоду помагали. Такође, огромну захвалност дугуjемо медиjима, коjи су у претходном периоду подржавали све наше хуманитарне акциjе, доприносећи на таj начин да оне буду што успешниj – директор НВО Приjатељи животиња Подгорица Драгоjе Влаховић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 16:08