Дјечак Алковић / -Фондација Буди хуман
29/03/2022 u 13:04 h
Dejan BogojevićDejan Bogojević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Помогнимо Феђи Алковићу: Дјечаку потребно 300.000 за лијечење у Америци

Феђа jе приjе три године имао операциjу у Београду, а за то вриjеме тумор се враћао четири пута. Недавно jе у Турскоj уклоњен хируршким путем, а операциjа jе била високоризична

Шестогодишњи Феђа Алковић пола живота бори се са опаком болешћу – малигним тумором на мозгу, а иако jе на третманима на турскоj клиници Ацибадем, стање му се погоршава. Jедина нада jе лиjечење на клиници у Хjустону, у Сjедињеним Америчким Државама, али jе за то потребно 300.000 долара.

Феђа jе приjе три године имао операциjу у Београду, а за то вриjеме тумор се враћао четири пута. Недавно jе у Турскоj уклоњен хируршким путем, а операциjа jе била високоризична.

Како су казали родитељи, мали хероj тренутно се опоравља на одjељењу неурохирургиjе у „Ацибадему“, а предвиђена су нова зрачења и терапиjе.

– У Подгорици смо оставили двоjе уплакано дjеце, коjа само желе да им брата вратимо кући живог и здравог. Вjеруjемо да ћемо то уз вашу помоћ и успjети. Унаприjед захвална породица – апелуjу Алковићи.

Родитељи моле за финансиjску помоћ jер ниjесу у стању да сами изнесу трошкове живота и терапиjе коjа jе Феђи потребна да би поднио све што га чека.

Жиро рачуни, на коjе се помоћ може уплатити су, ЦКБ банка: 510- 0210988215028-20, на име Милена Алковић, Аддико банка 555-9000272528- 36 на име Арис Алковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 13:26