/ Андрија Поповић
01/05/2022 u 13:36 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Рамазански Бајрам подстицај да се може живјети у друштву једнаких шанси

У име Либералне партије и своје лично име, свим грађанима и грађанкама исламске вјероисповијести као и Реису Рифату еф. Фејзићу честитам Рамазански Бајрам, навео је Поповић

Предсједник Либералне партије, Андрија Поповић, честитао је Рамазански Бајрам.

- У име Либералне партије и своје лично име, свим грађанима и грађанкама Црне Горе исламске вјероисповијести као и Реису Рифату еф. Фејзићу и представницима Исламске заједнице Црне Горе честитам Рамазански Бајрам уз поруку: Бајрам шериф мубарек олсун. Рамазански Бајрам обједињава и слави све оне вриједности које симболише свети мјесец Рамазан, мјесец помирења, искрености, љубави и милости. Племенита дијела на која подстиче овај велики исламски празник, снажан су допринос изградњи духа хуманизма, човјекољубља и међусобног уважавања- навео је Поповић.

Рамазански Бајрам, како је казао, као симбол заједничког живота и толеранције, порука је и стални подстицај да се заиста може живјети у друштву једнаких шанси и поштовања слободе и достојанства сваког човјека, што је основна нит која веже овај свети празник за суштину државе Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:21