Вакцинишите се / -ИЈЗ
13/06/2021 u 07:19 h
Andrijana Dabanović, Nataša SpaićAndrijana Dabanović, Nataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Посланици позиваjу грађане: Имунизација ствар опште културе

Владимир Мартиновић сматра да вакцинациjом показуjемо одговорност према другима и према себи, а Драгица Секулић је истакла да је успјела да се сачува да се не зарази корона вирусом, а поносна је на сестру и себе што су сачували и родитеље

Вакцинациjом показуjемо одговорност према другима и према себи, казао је Владимир Мартиновић, посланик Демократа у Скупштини Црне Горе.

image

Владимир Мартиновић

-Архива

– Истовремено, омогућавамо да се спремно дочека љетња туристичка сезона и на сjеверу и на jугу и враћамо живот у нормалне токове. Стога, позив свима да се вакцинишу – поручио је Мартиновић.

Драгица Секулић, посланица ДПС-а завршила је и вакцинацију. Она је истакла да је успјела да се сачува да се не зарази корона вирусом, а поносна је на сестру и себе што су сачували и родитеље.

image

Драгица Секулић

-Архива

– Једва сам чекала да се вакцинишем, јер сам успјела да пребродим цијелу епидемију да се не заразим. Размишљала сам, кад сам до сада успјела да се сачувам, било би нелогично да не искористим могућност вакцинације. Чак нико из уже породице није имао корону, тако да су се сви већ ревакцинисали. Мајка и тата као пензионери били су у приоритетној групи. Сва моја породица, пријатељи, кумови вакцинисали су се различитом вакцином, јер су све подједнако добре. Мој отац од преко 80 година иде по граду и говори "Је ли могуће да се још нисте вакцинисали. О чему мислите и чему се надате". Сами осјећај након ревакцине био ми је: Коначно сам слободна! Сада имам могућност и да путујем у иностранство ако буде требало. Када сретнем драгу особу, сада могу да је загрлим и заиста је супер осјећај – казала је Секулић.

Она је апелујем на грађане да се вакцинишу и оцијенила је да је то и ствар културе и општег образовања.

– Сматрам да је примање вакцине нешто што свако од нас треба да уради због себе и оних око себе. Посебно ако је неко, као ми, покушао да се сачува од короне. Асматичар сам и имам респирасторне проблеме, па сам се и додатно чувала, али једва сам чекала да се захваљујући вакцини вратим нормалном животу – рекла је Секулић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 12:41