/ -PEXELS
18/01/2022 u 07:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Повољни услови за вожњу

Из Ауто-мото савеза Црне Горе је саопштено да jе због нижих температура у вишим планинским предjелима мjестимично могућа поледица

У Црноj Гори jутрос се саобраћа по претежно сувим путевима, а видљивост jе добра, саопштено jе из Ауто-мото савеза Црне Горе (АМСЦГ).

Наводи се да jе због нижих температура у вишим планинским предjелима мjестимично могућа поледица.

Упозорава се да су на дионицама коjе пролазе кроз усjеке могући ситниjи одрони.

“Неопходна jе опрезна вожња прилагођена временским и саобраћаjним условима”, казали су из АМСЦГ.

Употреба зимских гума обавезна jе до 1. априла, на путевима гдjе jе то назначено саобраћаjном сигнализациjом, без обзира на то да ли на том путу постоjе зимски услови.

За вриjеме сниjежних падавина забрањен jе саобраћаj за камионе са приколицом и шлепере на дионицама преко планинских превоjа у складу са постављеном саобраћаjном сигнализациjом.

На магистралном путу М-3 Даниловград-Подгорица саобраћа се jедном траком наизмjенично, на мjестима извођења радова, а могући су и повремени прекиди саобраћаjа не дужи од 15 минута.

Због радова у раздjелном острву магистралног пута М-4 дионица Подгорица-Тузи затвара се jедна саобраћаjна траке булевара према Тузима.

Због радова на измjештању водовода од хотела Маестрал до плаже Каменово у Будви доћи ће до промjене режима саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни.

На дионици Никшић-Подгорица магистралног пута М-3 jе, због реконструкциjе, промиjењен режим саобраћаjа са двосмjерног на jедносмjерни на мjесту радова.

Због реконструкциjе главног цjевовода на регионалном путу Р-18 Пљевља-Градац-Шула дионица улица Ослобођења затворена jе за саобраћаj.

Омогућено jе коришћење алтернативног правца.

На првоj дионици ауто пута Подгорица-Матешево забрањен jе пролаз за вриjеме радова.

Пролаз jе jедино дозвољен возилима коjа посjедуjу пропусницу компаниjе ЦРБЦ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 16:14