Горан Шћекић / - скриншот РТЦГ
20/09/2021 u 08:43 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шћекић: Црна Гора ни на почетку као еколошка држава

Карикатуриста "Дана" Горан Шћекић рекао је да хаотично стање у држави одговара опозициjи, као што jе некад одговарало онима коjи су данас на власти

Карикатуриста "Дана" Горан Шћекић казао jе да су поглавља 23 и 24 клjучни изазови на црногорском путу ка Европскоj униjи (ЕУ), jер проблематика коjу третираjу уништава привреду, економиjу, правду и чоjство. Осврнио се на jучерашњи jубилеj - 30 година од проглашења Црне Горе за еколошку државу. Шћекић каже да ниjесмо jош ни на почетку кад jе у питању процес еколошке државе.

Шћекић jе у Jутарњем програму рекао да хаотично стање у држави одговара опозициjи, као што jе некад одговарало онима коjи су данас на власти.

"Политика jе скуп интереса, може да буде лични, партиjски или државни. Он jе наjмањем диjелу државну, у jедном диjелу jе партиjски, а у већем jе лични", рекао jе Шћекић.

Кад jе питању реконструкциjа владе, он jе рекао да експерти то не могу бити у свакоj прилици кад jе риjеч о Црноj Гори коjа jе држава на почетку демократских процеса.

"Ми смо послиjе 30 година дошли до промjене власти. Експерти немаjу одговорност политичку, а самим тим ни према грађанима", рекао jе Шћекић.

Он jе, говорећи о имовини предсjедника драве, а нарочито кад су у питању његови сатови, у Прелиставању штампе на ТВЦГ рекао да су медиjи писали разне информациjе.

"Jесу ли истините или не, надлежни би требало да утврде", рекао jе Шћекић.

Подсjећа да jе о Милу Ђукановићу обjавио наjмање хилjаду карикатура: "Што се тиче власништва нечиjе куће или сатова то треба све испитати, али не требамо трчати пред руду док то истражни органи на провjере.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

15. april 2024 17:22