/ Дамир Шеховић
01/05/2022 u 13:02 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шеховић: Рамазански бајрам прилика да се подсјетимо важности међусобног разумијевања

Шеховић је упутио честитку поводом Рамазанског бајрама реису Исламске заједнице у Црној Гори Рифату еф. Фејзићу, и свим вјерницима исламске вјероисповијести

Предсједник СД-а честитао, Дамир Шехович, честитао је Рамазански бајрам. Шеховић је упутио честитку поводом Рамазанског бајрама реису Исламске заједнице у Црној Гори Рифату еф. Фејзићу, као и свим вјерницима исламске вјероисповијести. 

Шеховић је у честитки подсјетио на симболику мјесеца Рамазана, током којег су поред молитве, одрицања и праштања, промовисане вриједности саосјећања, заједништва и привржености, уз жељу да предстојећи Бајрам проведу са најмилијима у миру, слози и благостању. 

- Добра дјела остају као траг нашег чињења и постојања, брига за другога и солидарност упућују на неопходност узајамног помагања, поштовања и складног суживота. Рамазански бајрам, један од два најважнија исламска празника, прилика је да се подсјетимо важности међусобног разумијевања и уважавања, али и преиспитамо исправност наших дјела, поступака и одлука- поручио је Шеховић у честитки.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 14:06