/ илустрација фото
30/04/2022 u 14:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

СНП: Слава жртвама из Мурине и вјечни помен

Социјалистичка народна партија саопштила је да није никада нити ће заборавити жртве НАТО бомбардовања у Црној Гори из 1999. године

Социјалистичка народна партија саопштила је да није никада нити ће заборавити жртве НАТО бомбардовања у Црној Гори из 1999. године, када је у малом мјесту Мурино страдало шест наших грађана, од којих троје дјеце.

- У вријеме великих патњи народа на простору ондашње  заједничке државе Србије и Црне Горе, изазване НАТО бомбардовањем, страдали су многи невини животи. Имена Јулије, Оливере, Мирослава, Милке, Вукића и Манојла записана су на спомен обиљежју у Мурини  и у срцима њихових најближих. Памтимо их и ми у СНП-у и поклањамо њиховим сјенима,  поручујући свима да их никада нећемо заборавити. СНП има моралну обавезу да се са дубоким пијететом сјећа невино страдалих жртава у Мурини и да макар ријечју подсјећа на њих на дан њиховог страдања прије 23 године- наводе у сааопштењу.

Поручују: "Пред нама свима је и обавеза да чувамо нашу државу и грађане, да учинимо живот бољим и љепшим за нека будућа покољења, како се никада више не би поновила 1999. година, никада и никоме. Слава жртвама из Мурине и вјечни помен".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:24