Вакциниши се и ти / - ИЈЗ
21/06/2021 u 07:45 h
Nataša Spaić, Andrijana DabanovićNataša Spaić, Andrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Спортисти поручују: Донеси одлуку, вакциниши се

Масовној имунизацији доприносе и наши спортисти, међу којима су Петар Грбић, Александра Поповић и Драган Драшковић

У реду за вакцинацију претходних дана били су и спортисти. Један од њих је Петар Грбић, капитен ФК Будућност.

image

Фудбалер Петар Грбић

-Архива

- Пуно смо причали о вакцини да једва чекамо код нас да стигну вакцине, како би све кренуло, најзад да нормално функционише. Видим да одзив, ипак, није онолики колико сам очекивао да буде. Зато позивам све грађане и грађанке да се вакциншу, да помогну и нама и свима да наставимо нормално да живимо. Свима сметају разне забране, па хајмо онда сви да се вакцинишемо и да што прије почнемо нормално да живимо. Апелујем на све да се вакцинишу јер је то једни излаз из пандемије – поручио је Петар Грбић.

Међу вакцинисаним је и Александра Поповић, фудбалерка женског фудбалског клуба Брезница из Пљеваља.

image

Фудбалерка Александра Поповић

-Архива

–Вакцина против вирус COVID -19 jе, сматрам, врло значаjна jер се од почетка вакцинациjе смањио како броj смртних случаjева изазваним овим вирусом тако и броj обољелих. Као спортисткиња имам два тренинга дневно и доста путуjем, и сматрам да сам вакцинациjом уз обавезно ношење маске и хигиjене руку, смањила могућност да оболим од овог вируса или да га пренесем другом. Такође, вакцинациjом даjемо своj допринос у сузбиjану вируса COVID-19 коjи jе однио много живота како у свиjету тако и код нас – поручила је Поповић.

Вакцинацију против короне примио је и Драган Драшковић, црногорски ватерполо репрезентативац.

image

Ватерполиста Драган Драшковић

-Архива

– Одлуку о вакцинациjи сам донио приjе мjесец дана. Прележао сам корону и видио да се ради о нимало наивном вирусу, то ме и наjвише натjерало да се вакцинишем. Бавим се спортом и често путуjем, ради своjи спортских обавеза за своjу сигурност због често миjењана средине у коjима се налазим, увидио сам да jе и то jош jедно решење. Вакцинациjа ми jе била потпуно безболна, а реакциjе након примања прве и друге дозе нисам имао. Одлуку о вакцинациjи треба свако да донесе за себе и да води рачуна, због начина и брзине ширења вируса, за људе у своjоj близини и своjу породицу – рекао је Драшковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 20:26