уссцг- унија слободних синдиката / - фото: УССЦГ
01/05/2022 u 09:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

УССЦГ организује првомајску манифестацију

Позивамо чланство и све слободомислеће грађане и грађанке који баштине идеју солидарности, хуманости, праведности и једнакости да нам се данас у 10 сати придруже на Тргу Светог Петра Цетињског, наводи се у саопштењу

Унија слободних синдиката (УССЦГ) ће поводом 1. маја - Међународног празника рада, организовати данас првомајску манифестацију на Тргу Светог Петра Цетињског.

„Позивамо чланство и све слободомислеће грађане и грађанке који баштине идеју солидарности, хуманости, праведности и једнакости да нам се данас у десет сати придруже на Тргу Светог Петра Цетињског, да заједно обиљежимо овај, за свијет рада најзначајнији датум“, наводи се у саопштењу УССЦГ.

УССЦГ ће тог дана одати почаст радницима и радницама који су се прије више од 130 година, жртвујући своје животе, изборили за многа права која данас уживају грађани.

„УССЦГ ће доносиоцима одлука и послодавцима упутити своје захтјеве усмјерене на стварање услова за достојанствен живот и рад и изградњу Црне Горе као државе социјалне правде“, поручили су из те синдикалне организације.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 19:42