04/07/2021 u 08:40 h
Nataša Spaić, Andrijana DabanovićNataša Spaić, Andrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Вакцина није избор, него обавеза

Масовној имунизацији у држави свакодневно доприносе и личности из јавног живота. Међу њима су и музичар Милан Оташевић и секретар Карате савеза Вељко Брновић

Вакцину против короне примио је музичар Милан Оташевић. Он наводи да корону није боловао, али да вакцинисао како би могао да се врати нормалном животу.

– Након прве дозе вакције двије ноћи сам имао благо повишену температуру и то је била једина реакција организма. Одлучио сам да подржим имунизацију првенствено због себе, па онда због породице, како бисмо коначно могли да се вратимо нормалном животу. Тако су поступили и сви чланови моје породице – навео је Оташевић.

image

Милан Оташевић

-Архива

Он додаје да вјерује у вакцину и свима је препоручује. Каже да када би имао власт да би увео вакцинунацију као обавезу, јер је сваки живот важно сачувати – каже Оташевић.

У ред за вакцинацију стао је и Вељко Брновић, секретар Карате савеза Црне Горе. Каже да је друштвено одговоран грађанин Црне Горе, породичан човjек, спортски радник и да сматра да вакцинациjа за њега ниjе ствар избора, већ обавеза.

image

Вељко Брновић

-Архива

– Свjедоци смо да jе пандемиjа корона вируса у претходне двије године зауставила све - спорт, економиjу, туризам, несметан живот... Сада, када се све полако враћа у нормалу, морамо дати своj допринос, сачувати себе и све око нас. Помоћи опоравку привреде, поново се радовати изванредним успjесима наших спортиста, дозволити туризму да поново буде наш бренд. Моjа порука свима jе:

- Вакциниши се, буди одговоран – поручује Брновић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 14:49