Дан независности / - фото: УРА
20/05/2022 u 15:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО/ФОТО) УРА: Црна Гора мора бити дом свих грађана без обзира на њихову личну припадност или опредјељење

УРА је позвала све локалне управе да у празничним данима украсе улице државним заставама како би послали поруку jединства, љубави и привржености према нашоj Црноj Гори

На Дан независности коjи Црна Гора сjутра обиљежава као датум када jе 2006. на референдуму обновила своjу независност грађани треба да буду оптимистични и увjерени да можемо заjедно да будемо успjешна европска прича, саопштили су из Грађанског покрета УРА.

- Црна Гора као грађанска, европска и еколошка држава мора бити матица и дом свих њених грађана без обзира на било коjу њихову личну припадност или опредjељење. Без обзира на потешкоће и изазове са коjима се као друштво и држава сусриjећемо, ако заjеднички енергиjу усмjеримо на бољи живот свих нас, са краjњим циљем да што приjе постанемо дио породице наjразвиjених држава Европе, онда ћемо имати много више разлога за славље - истичу из Грађанског покрета УРА.

Они су позвали све локалне управе да у празничним данима украсе улице државним заставама како би послали поруку jединства, љубави и привржености према нашоj Црноj Гори.

- У жељи да оваj али и сваки наредни Дан независности прослављамо са добрим и лиjепим виjестима за све нас, грађанима Црне Горе ма гдjе год се налазили у свиjету желимо срећан 21. маj – Дан независности - закључују из ГП УРА.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:20