Илустрација, пекселс / -Илустрација, пекселс
24/05/2021 u 20:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) И данас топло, до 30 степени

Вјетар јужних смјерова, слаб до умјерен, у сјеверним предјелима понегдје умјерен до појачан

Данас ће у Црној Гори бити претежно сунчано, уз слаб и умјерен развој облачности, првенствено током јутра. На сјеверу, ујутру по котлинама могућа магла и повећана ниска облачност, а током ноћи локална нестабилност.

Вјетар јужних смјерова, слаб до умјерен, у сјеверним предјелима понегдје умјерен до појачан. Јутарња температура ваздуха од 10 до 19, највиша дневна од 21 до 30 степени.

Подгорица: Претежно сунчано, уз слаб до умјерен развој облачности, првенствено током јутра. Вјетар слаб до умјерен, јужних смјерова. Јутарња температура ваздуха око 18, највиша дневна до 30 степени.

Позив за читаоце

Редакција портала "Дан" обавјештава читаоце да могу да учествују у видео садржај временске прогнозе. Све што треба је да видео снимак, на којем је приказан неки дио природе или неког града  Црне Горе, пошаљете на портал@дан.цо.ме. Уз видео снимак, који је неопходно да буде снимљен хоризонтално, потребно је да напишете Ваше име и презиме како би смо Вас назначили као аутора видео снимка. Такође, важно је назначити и који дио Црне Горе је приказан на снимку. Очекујемо Ваше видео снимке!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:04