Фото: Портал дан / -
16/06/2021 u 20:07 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Послијеподне краткотрајна киша, до 33 степена

Послијеподне у континенталним предјелима повећање облачности, а у планинама се локално очекује краткотрајна киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера

Сjутра jе у Црноj Гори пријеподне претежно суначно, а на сјеверу понегдје мало до умјерено облачно. Послијеподне у континенталним предјелима повећање облачности, а у планинама се локално очекује краткотрајна киша или грмљавина. Вјетар слаб до умјерен промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха од 8 до 18, највиша дневна од 20 до 33 степена.

Подгорица: Претежно сунчано, послијеподне умјерен развој облачности. Вјетар слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Јутарња температура ваздуха око 18, највиша дневна до 32-33 степена.

Позив за читаоце

Редакција портала " Дана" позива читаоце да учествују у видео-материјалу за временску прогнозу. Све што треба је да нам на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. пошаљете видео на којем је приказан неки дио природе или неког града Црне Горе. Наведете назив мјеста или града који сте снимили и Ваше име и презиме како бисмо Вас назначили као аутора видеа. Без обзира на временске прилике, очекујемо од Вас видео-записе!

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 10:11