Саво Ђуришић и др Иван Вукчевић / -NENAD MANDIC
19/07/2021 u 11:55 h
Nataša Spaić, Andrijana DabanovićNataša Spaić, Andrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Запослени у Јумедиа Монту подржали имунизацију: Вакцинишите се да заједно побиједимо дистанцу

Бројне породице смо обишли и вакцинисали. Одзив фирми је из дана у дан већи, што нас охрабрује у борби да дамо све од себе да помогнемо грађанима. На сајту Дома здравља Подгорица и Министарства здравља су бројеви телефона путем којих грађани могу да се пријаве за вакцинацију, каже Саво Ђуришић, медицински техничар Дома здравља Подгорица

Имунизацију су колективно подржали и запослени у компанији Јумедиа Монт у коју је у петак дошла мобилна екипа Дома здравља Подгорица. Доктор Иван Вукчевић и медицински техничар Саво Ђуришић стрпљиво су одговарали на питања како би отклонили и најмању сумњу прије вакцинисања запослених.

Од медицинског техничара Ђуришића сазнајемо да су у Дому здравља задовољни учинком мобилних екипа формираних за вакцинацију по позиву, у предузећима или домовима грађана.

– Бројне породице смо обишли и вакцинисали. Одзив фирми је из дана у дан већи што нас охрабрује у борби да дамо све од себе да помогнемо грађанима. На сајту Дома здравља Подгорица и Министарства здравља су бројеви телефона путем којих грађани могу да се пријаве за вакцинацију. Ми смо ту да одговоримо на сваки позив. Како бисмо грађане ослободили страха од игле, увијек са њима најприје попричамо. Објашњавамо им да не треба да се плаше, јер захваљујући вакцини биће заштићени од најтежих облика обољења Ковида-19. Сви треба да имају на уму да нам долази јесен у коју улазимо не знајући шта нас очекује – поручује Ђуришић.

Уредник Радија Д и Радија Д плус Санда Ракочевић позвала је грађане да се вакцинишу. Њена породица је, како каже, донијела једногласну одлуку да се вакцинишу и њена дјеца.

image

Санда Ракочевић

-NENAD MANDIC

- Ми нијесмо улазили у расправе о теоријама завјере. А ако смо се одлучили за вакцинацију дјеце, онда како другачије да одлучим у свом случају. У породици су сви одрасли вакцинисани. Вјерујем првенствено у оно што кажу љекари, стручна лица, јер како ја као водитељ и као медијска личност да знам боље од њих. Ако су се они вакцинисали, ако су се вакцинисали предсједници држава и многи људи, онда зашто бисмо ми обични људи, који нису у медицини, вјеровали у теорије завјере. Сматрам да од када постоје друштвене мреже да свако износи своје мишљење, па чак и они који немају свијест о томе да својим ставовима, можда угрожавају друге људе. Ја мишљење нијесам мијењала од старта, жељела сам да се вакцинишем и то препоручујем свима. Драго ми је што се вакцинишем у оквиру моје фирме гдје можемо као људи из медија да будемо примјер свим осталим грађанима – навела је Ракочевић.

image

Зорица Поповић

-NENAD MANDIC

Да заштите себе и друге од корона вируса одлучиле су и Зорица Поповић и Ана Вукадиновић. Обје су преболовале ковид-19 и имале благу клиничку слику.

image

У реду за вакцинацију и Ана Вукадиновић

-NENAD MANDIC

- На вакцинацију смо се одлучиле како бисмо заштитиле и себе и људе којима смо окружени и које волимо. Зато препоручујемо свима да се што прије вакцинишу како би што прије побиједили дистанцу и загрлили слободу – поручују Поповић и Вукадиновић.

Вакцину је примила и Илинка Млађеновић, јер како каже, жели да заштитим и себе и друге, али и да се што прије врати нормалном животу.

image

Вакцину примила и Илинка Млађеновић

-NENAD MANDIC

- Имајући у виду опасност коју по здравље носи инфекција вирусом корона, препоручујем вакцинацију као најбрже средство у борби у против пандемије – навела је Млађеновић.

У ред за вакцинацију стала је и Ениса Софтић.

image

Ениса Софтић

-NENAD MANDIC

– Нијесам боловала од ковида-19. На вакцинацију сам се одлучила и због здравља и због путовања. У посљедње вријеме сам путовала, па сам морала и прије поласка и повратка да радим PCR тест. Сада када сам вакцинисана то не морам и то је велико олакшање. Вакцинација много значи тако да предлажем свим грађанима да не чекају него да се вакцинишу – поручила је Софтић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 23:47