/ фото: ЕУ инфо центар
18/06/2021 u 12:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Завршена наградна игрица „ЕУ на длану“: Преко 18 000 такмичара

Такмичари који су се квалификовали за награде, освојили су пет ваучера за љетовање у Црној Гори у вриједности од 400 еура, таблет, 40 ваучера у вриједности од 50 еура, као и специјалне награде

Преко 18 хиљада такмичара одиграло је недавно завршену онлине наградну игрицу „ЕУ на длану“, коју је поводом Дана Европе организовала Европска унија у Црној Гори, од 14. маја до 11. јуна. Вриједне награде освојило је 68 такмичара, који су показали најбоље знање о Европској унији, земљама чланицама, њиховој историји, географији, култури, умјетности и спорту. 

- У вријеме епидемије корона вируса, већина активности свих нас била је на интернету. Зато смо дошли на идеју да грађанима понудимо онлине едукативне и забавне садржаје, али и пружимо им шансу да обрадују себе и освоје занимљиве награде. Други циљ нам је био да помогнемо малим и средњим предузећима, који трпе велике посљедице ситуације у којој живимо дуже од годину. Зато смо у складу са тим и дефинисали наш наградни фонд. Игрица је прошле године привукла велику пажњу, па смо одлучили да је поновимо и драго нам што смо заједно са играчима успјели да остваримо још боље резултате- саопштено је из ЕУ инфо центра. 

Такмичари који су се квалификовали за награде, а потом у транспаретном процесу извучени по принципу случајног одабира, освојили су пет ваучера за љетовање у Црној Гори у вриједности од 400 еура, таблет, 40 ваучера у вриједности од 50 еура, као и специјалне награде – поклоне изненађења, које су припремиле амбасаде земаља чланица ЕУ.

Поред Делегације и ЕУИЦ, награде су обезбиједиле амбасаде земаља чланица ЕУ, Канцеларија за европске интеграције, Канцеларија за младе Главног града, НВО Центар за омладинску едукацију, а уз подршку НВО Унија младих предузетника и иницијативе Љетуј дома. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 11:38