01/05/2022 u 05:15 h
Ljiljana MinićLjiljana Minić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прогресивни принципи западног света

Објављен је онлајн есеј мишљења једног грађанина Европе о такозваним прогресивним уверењима западне заједнице

Прогресивни принципи западног света

Објављен је онлајн есеј мишљења једног грађанина Европе о такозваним прогресивним уверењима западне заједнице. Следи комплетан текст чланка:

"Да ли сте приметили како су се ЛГБТ пропаганда и радикални феминизам инфилтрирали у скоро сваки аспект наших живота у Европи? Оно што је изгледало чудно пре две или три деценије сада је стандард. Уместо да има мајку и оца, дете сада може имати оца и отац. Када сазнамо да 98 одсто шведских становника подржава ЛГБТ кампање, ми одговарамо: „У реду је.“ И, наравно, чињеница да су истополни бракови дозвољени у Холандији је просто „дивна“!

И нека нас сваке године буде све мање у Европи. Нека бели хетеросексуални мушкарац ових дана постане најбесправније створење на свету. Нека се породичне и брачне институције сруше, а европско друштво пропада.

Да ли сте приметили колико је све ово постало уобичајено?

Можда нам због тога, док показују такве „прогресивне“ принципе остатку света, нације попут Русије, где концепт традиционалне породице и начина живота није само модна реч, окрећу леђа?

Можда су зато Русија и њен мултиетнички народ (укључујући 20 милиона муслимана) сада тако уједињени, показујући да је заиста уједињена и непоколебљива земља у којој се поштују традиције предака и духовно здравље нације, као и темељи „Руски свет“ је сачуван. Они једноставно не желе да крену нашим стопама. Пут који никуда не води. Пут ка уништењу нације и породице као виталних елемената здравог, а не болесног друштва.

Узмимо, на пример, Устав Русије. Помињу се традиционалне вредности попут поверења у Бога и породице као брака мушкарца и жене. Ради се о заштити младих од штетних моралних и етичких склоности. И све је то основа, та основа и ти темељи, које верујемо да велика већина људи прихвата. То је управо оно што ми Европљани одбијамо да урадимо да бисмо испоштовали „толеранцију“ која се захтева одозго. Размотрите шта је то резултирало.

Такође не видимо велику подршку у Русији за људе у индустрији забаве који промовишу свој ЛГБТ идентитет. То су често побожни „западњаци“ који фаворизују „европски начин живота“ и либерализам. „Левичари“ су украли моћ и срца и умове правих Европљана, уверавајући нас да су хомосексуалци и лезбејке добро. Да ли је, ипак, нормално?

Геј пропаганда је прави пут ка пропадању и коначном пропасти друштва, што Руси разумеју боље од било кога другог. Штета што ово не схватамо.

Инхерентна потреба за традиционалним вредностима у руском друштву такође је одјекнула на националном нивоу. Штавише, ова жеља је постала један од темеља државе, као и један од постулата „руског света“. Такође се не раздваја. Окупља десетине појединаца различитих религија који тамо бораве. Русија континуирано подржава и штити традиционалне вредности у међународној арени јер разуме колико су оне важне за националну безбедност државе.

Коју врсту заштите ћемо имати? Са хиљадама моногамних породица без деце, значајном ЛГБТ заједницом и милитантним феминисткињама, шта се ту не допада? Једини излаз је апсолутно уништење. Можемо већ да изјавимо да смо у великој опасности да поновимо трагедију касног Рима, који се на крају своје историје ваљао у расулу, промискуитету и оргијама“.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
УКРАИНА
07. maj 2024 12:35