/ -ПГ биро
07/04/2022 u 12:20 h
M. VujisićM. Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Сити кварт добио дjечjе игралиште

Представници Главног града и Универзитета Црне Горе обишли су уређену површину у Ситy кварту, а том приликом за наjмлађе становнике овог диjела града био jе уприличен забавни програм.

Градоначелник Иван Вуковић, коjи борави у Сараjеву поводом обиљежавања дана града, ниjе био у прилици да присуствуjе догађаjу, те jе путем видео поруке пожелио грађанима угодан боравак у новом зеленом кутку.

– У Сити кварту имамо jедну заиста лиjепо уређену зелену површину, по мjери свих грађана. Уредили смо простор од око 1.000 метара квадратних, изградили дjечиjе игралиште, шетну стазу и простор за миран одмор. Захваљуjући колегама из Комуналних услуга оваj простор jе у цjелости освиjетљен, док су колеге из Агенциjе за становање, због безбjедности наjмлађих извршили ограђивање површине. Уређење ове површине jош jедан jе доказ да су Главни град и Зеленило истраjни у намjери да у свим дjеловима града формираjу нове зелене, да изграде нове паркове и дjечиjа игралишта, а тиме побољшаjу и услове живота свих грађана", казала jе директорица Зеленила, Даца Поповић, и истакла да jе комплетна површина оплемењена биљним фондом и покривена системом за наводњавање – истакао је Вуковић

image
-ПГ биро

Грађани коjи живе у овом диjелу града истакли су задовољство поводом реализациjе овог проjекта коjи jе од великог значаjа за све, а нарочито за наше наjмлађе суграђане.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 23:21