/ - HTTPS://FS.NPSTATIC.COM/
12/09/2023 u 11:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Epl večeras predstavlja iPhone 15

Na konferenciji se očekuje predstavljanje četiri novih Ajfona, novi Apple Watch i AirPpods slušalice

Epl je krajem avgusta najavio događaj na kom će predstaviti nekoliko novih gedžeta, od kojih su najiščekivaniji upravo novi Ajfoni. Događaj je zakazan za večeras, održaće se u „Stiv Džobs“ teatru i nazvan je „Wonderlust“.

Na konferenciji se očekuje predstavljanje četiri novih Ajfona, novi Apple Watch i AirPpods slušalice. Šuška se i da stiže apdejt za Vision Pro naočare, koje je Epl predstavio u junu.

Prema onome što se trenutno zna, korisnici mogu da očekuju nove i značajno unapređene kamere, novi dizajn sa drugačijim materijalima izrade, kao i novi čip. Dobra vijest je i da ’dinamično ostrvo’, kako Epl naziva zarez na svojim telefonima, više neće biti rezervisano samo za skuplje Pro modele.

Epl je prošle godine prešao na novi dizajn sa rupicom na ekranu nalik na ostrvo u kojoj su smješteni senzori i nova kamera. Iako koncept ‘ostrva’ postoji na Androidima godinama unazad, ono što Ajfon 14 Pro i Pro Max razlikuje je to što se koriste softverskim trikovima kako bi ga prikrili.

Ove godine, svi Ajfon 15 modeli dobijaju dinamično ostrvo, dok će dijagonala ekrana ostati identična kao kod prošlogodišnjih modela – 6,1 i 6,7 inča.

Pored toga, očekuje se i da Epl pređe na novi ulaz za punjenje.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
EPLAJFONTELEFONI
27. april 2024 23:13