/ - FOTO: PEXELS
14/03/2023 u 19:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Evo kako da pročitate WhatsApp poruke bez otvaranja

Jedna od najpopulatnijih društvenih mreža, sa milionima korisnika, uvela je novu opiciju

Svakodnevno primamo desetine poruka na koje bi trebalo da odgovorimo momentalno, inače se smatra da smo nepristojni. Obaveze nam to ne dozvoljavaju, stoga se često nalazimo u neprijatnim situacijama. Ali, postoji rešenje i za ovo.

Prema kompaniji AirDroid za upravljanje mobilnim uređajima sa Androidom, kako biste vidjeli kompletnu poruku, prvo bi trebalo da dugo pritisnete početni ekran i otvorite stranicu za biranje.

Nakon toga je potrebno odabrati odabrati Widgete. Pronađite vidžet "4 x 2 WhatsApp" i povucite ga na bilo koju od svojih početnih stranica, dugo pritisnite kada ga dodate da biste ga povećali i vidjećete sve poruke koje još niste pročitali. Ako ostavite ovaj prozor na vašem telefonu, na njemu će se uvijek prikazivati poruke koje vam dolaze na WhatsApp i tamo ćete uvijek moći da ih u cjelini pročitate.

WhatsApp bi mogao da dobije nove emodžije, pogledajte kako izgledaju

Ovaj trik je, nažalost, namijenjen samo Android korisnicima. Iako, korisnici iPhonea mogu da odluče da onemoguće prikazivanje pošiljaocu da je poruka pročitana u samom WhatsAppu, sprečavajući prijatelje, porodicu i saradnike da uoče te kvačice. Ako ste korisnik iPhonea i želite da onemogućite prikazivanje plavih kvačica, trebalo bi da dodirnete taster "More options" na WhatsAppu, prije nego što kliknete na "Settings". Zatim bi trebalo da pređete na 'Privacy', gdje ćete dobiti opciju da isključite prikazivanje plavih kvačica prilikom pročitanih poruka, prenosi Vecernji.hr

Prema veb stranici WhatsAppa, ova radnja, nažalost, neće onemogućiti potvrde o pročitanim porukama za grupne razgovore niti će reprodukovati potvrde za glasovne poruke jer ne postoji način da se ta podešavanja isključe.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 08:53