/ - FOTO: TVITER
12/05/2023 u 15:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Google predstavio Pixel Fold

Američka kompanija je najavila i da će Google sistem vještačke inteligencije Bard biti uskoro dostupan u 120 zemalja svijeta, na 40 jezika

Google je na svojoj godišnjoj konferenciji predstavio nove proizvode, Pixel Fold i Pixel Tablet, kao i ambiciozne planove za ekspaniziju četbota Bard i razvoj novog AI sistema PaLM 2.

Telefon Pixel Fold ne donosi mnogo iznenađenja u odnosu na glavne konkurente, Samsungov Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip, a njegova cijena za američko tržište je 1.646 evra, prenosi CNN.

Predstavljen je i novi smartfon Pixel 7a, sa poboljšanim funkcijama kamere i Google čipom Tensor G2, a njegova cijena u Google prodavnici je 456 eura.

Google Pixel Tablet je namijenjen prije svega domaćinstvima, sa dijagonalom ekrana od 11 inča, a njegova cijena je takođe 456 eura.

Američka kompanija je najavila i da će Google sistem vještačke inteligencije Bard biti uskoro dostupan u 120 zemalja svijeta, na 40 jezika.

Google će razvijati novi sistem vještačke inteligencije PaLM 2 koji treba da bude glavni konkurent popularnom ChatGPT-4 kompanije OpenAI, navodi se u saopštenju Googlea, prenosi b92.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. april 2024 08:03