/ -META
13/12/2023 u 11:28 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Messenger dobija mogućnost uređivanja već poslatih poruka

Omogućeno korisnicima da u prvih 15 minuta od slanja urede svoje poruke koje su možda prerano poslali ili koje sadrže tipfeler

Meta uvodi novu opciju u Messenger koja omogućuje korisnicima da u prvih 15 minuta od slanja urede svoje poruke koje su možda prerano poslali ili koje sadrže tipfeler.

Messenger dobija opciju za uređivanje poruka, slično kao što to od maja ima i WhatsApp. Korisnici ove popularne aplikacije za razgovore mogu u prvih 15 minuta urediti sadržaj poruke koju su poslali, piše Bug.hr.

- Sada možete uređivati poruke koje su možda prerano poslate ili koje jednostavno želite promijeniti do 15 minuta nakon što ih pošaljete. Još možete prijaviti zloupotrebu u uređenoj poruci i Meta će moći vidjeti prethodne verzije uređene poruke - pojašnjeno je na stranici Mete.

Podsjećamo da je Meta nedavno uvela end-to-end enkripciju za razgovore i pozive na Messengeru prema zadanim postavkama. Riječ je o sigurnosnoj opciji o kojoj kompanija govori još 2016., a koju su počeli aktivno testirati 2022. godine. Enkripcijom su zaštićeni samo "jedan na jedan" razgovori i pozivi između korisnika.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 12:05