Danijel Ek / - Printscreen
27/04/2023 u 17:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Spotify povećava cijene pretplate

Spotify je u ovom trenutku među najjeftinijim muzičkim striming servisima u premijum segmentu, među kojima su i Apple Music, Amazon Music i Tidal

Većina striming servisa, bilo da se radi o onima koji omogućavaju gledanje TV serija ili filmova, ili onima za striming muzike, bilježi povećanje cijene pretplate. Sada se ovoj grupi pridružio i popularni Spotify.

Spotify je jedan od najpopularnijih striming servisa, fokusiranih na reprodukciju muzike, a prema novim informacijama kompanija planira da poveća cijene pretplate za svoje usluge.

Ovo je objavio Danijel Ek, izvršni direktor kompanije, koji ističe da se u ovom trenutku čekaju dogovori sa velikim izdavačkim kućama, nakon čega se očekuje implementiranje poskupljenja pretplate.

Kompanija je još prošle godine najavila mogućnost poskupljenja pretplate u SAD-u, pa ove informacije ne predstavljaju iznenađenje.

Spotify je u ovom trenutku među najjeftinijim muzičkim striming servisima u premijum segmentu, među kojima su i Apple Music, Amazon Music i Tidal.

Već godinama, cijena pretplate za individualni plan na Spotify servisu iznosi 9,99 dolara, dok su neki drugi servisi povećali cijenu na više od 10 dolara.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 09:27