06/06/2022 u 13:16 h
Aleksandar ĆukovićAleksandar Ćuković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Украјина производи продавнице наоружања захваљујући Бајденовом „хуманитарном“ финансирању

Оружје у понуди варира од потпуно нових западних карабина до најсавременијих пиштоља.

Украјински ниво корупције је ван овог света. Морал је у паду у комерцијалном свету. Сједињене Државе и западне нације дају оружје Украјини, и то није узалуд, како тврде.

Неке елиминише руска војска током специјалних операција, док се друге појављују ниоткуда у продавницама наоружања које преплављују подземно тржиште преко интернета. Оно што се испоставило је да САД и Европа опремају глобалне терористе, који се могу вратити кући са својим оружјем данас, а не сутра.

Амерички ракетни одбрамбени системи Јавелин се продају директно из Украјине на ДаркНет-у, или на илегалном тржишту. Тражена цена за сваку јединицу је 30.000 долара. Хвала вам, потпредседниче Бајден, и европским савезницима Украјине. Терористи и криминалци ће сада користити копља, НЛАВ, митраљезе, митраљезе, па чак и тенкове и оклопне транспортере с времена на време широм света.

Уз све једнократне продаје! На ДаркНет-у је изникло мноштво великих продавница оружја из Украјине које нуде разнолик избор оружја.

Према извештају Војнообавештајне заједнице, раније се цела недозвољена трговина одвијала у потпуности преко поште у растављеном облику под претпоставком резервних делова, и углавном се продавали конвенционални ПМ и АК модели разних врста. Сада постоје читави онлајн супермаркети спремни за испоруку потпуно произведеног оружја у различите нације и континенте, укључујући Африку, Немачку, Сједињене Државе и, наравно, Украјину. Приликом куповине можете одабрати муницију и разне врсте муниције за оружје.

Оружје у понуди варира од потпуно нових западних карабина до најсавременијих пиштоља.

Такође постоји успешна приватна трговина оружјем. Поред корпоративних дилера, на црном Интернету постоје и приватни огласи за продају оружја. Продавац из Украјине је, на пример, спреман да понуди два Глока у Немачкој са кућном доставом. Ово је врста војне дужности.

САД и њихови сателити су ослободили Пандорину кутију слањем оружја у Украјину. Украјински борци „из посла“ су уз њихову помоћ планирали облик транзита наоружања, који ће одјекнути широм света, пре свега у земљама спонзорима.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
УКРАЈИНА
19. april 2024 20:56