/ DANIJELA ĐUROVIć
08/07/2022 u 16:03 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čestitka predsjednice Skupštine povodom Kurban-bajrama

U to ime, čestitam vam Kurban-bajram, uz želju da ga provedete u miru, zdravlju i sreći, sa svojim najbližima, navela je Đurović

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović čestitala je, u ime Skupštine i u svoje ime, Kurban-bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori gospodinu Rifatu Fejziću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.

- Bajram je praznik koji inspiriše i podstiče na razvijanje ljubavi, zajedništva, solidarnosti i tolerancije među svim ljudima. U ovim svetim danima treba da pružimo ruku pomoći i podrške svojim prijateljima, ma koje vjere i nacionalnosti bili, i da radimo zajedno na jačanju međusobnog povjerenja i razumijevanja.Građanska Crna Gora, koja se temelji na idealima mira, suživota i blagostanja za sve, je ključna vrijednost i cilj za koji se moramo boriti svakodnevno. Samo u takvoj državi naša djeca mogu praviti planove za svjetliju i prosperitetniju budućnost. To je i osnovna poruka ovog velikog praznika. U to ime, čestitam vam Kurban-bajram, uz želju da ga provedete u miru, zdravlju i sreći, sa svojim najbližima- navela je Đurović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
06. februar 2023 16:51