Andrija Mandić / - FOTO: PRT SC/TVITER
09/04/2024 u 11:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mandić: Naša je dužnost da poštujemo i njegujemo različitosti u Crnoj Gori

Naša je dužnost da poštujemo i njegujemo različitosti u Crnoj Gori i upravo simbolika praznika upućuje na ono najbolje u ljudima, kazao je predsjednik Skupštine Andrija Mandić.

On je, kako je saopšteno iz crnogorskog parlamenta, čestitao reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu ef. Fejziću i svim vjernicima islamske vjeroispovjesti Ramazanski bajram.

- U ime Skupštine Crne Gore i svoje lično želim da Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti iskreno čestitam Ramazanski bajram, sa željom da ovaj veliki praznik donese mir, zdravlje i sreću svakom domu i porodici - rekao je Mandić.

Naveo je i kako zajedničkim i predanim radom moramo stvoriti društvo tolerancije koje je neophodno za bolju budućnost Crne Gore.

- Izazovna vremena u kojima se trenutno nalazimo zahtijevaju od nas da očuvamo i jačamo zajedništvo, mir i međusobno razumijevanje. To od nas traže i buduće generacije koje žele razvoj, prosperitet i društvo bez podjela. U to ime, još jednom želim da najsrdačnije čestitam Ramazanski bajram - kazao je Mandić.

Čestitke za Ramazanski bajram

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:47