Андрија Поповић / - LAZAR RUZIC
08/11/2021 u 11:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић честитао реизбор Фејзићу

Уважени реисе Феjзићу, желим срдачно да Вам честитам на реизбору за реиса Исламске заjеднице у Црноj Гори и да Вама и Вашим сардницима, те циjелоj Исламскоj заjедници, у име Либералне партиjе и своjе лично име, пожелим успjешан и продуктиван рад у годинама пред нама, казао је лидер ЛП, Андрија Поповић

Предсједник Либералне партије, Андрија Поповић, честитао је реизбор, реису Исламске заједнице у Црној Гори, Рифату Фејзићу.

– Уважени реисе Феjзићу, желим срдачно да Вам честитам на реизбору за реиса Исламске заjеднице у Црноj Гори и да Вама и Вашим сардницима, те циjелоj Исламскоj заjедници, у име Либералне партиjе и своjе лично име, пожелим успjешан и продуктиван рад у годинама пред нама. Данас када jе Црна Гора пред великим изазовима да очува грађански карактер друштва, његову мултикултуралност и међусобно уважавање и прихватање, Ваша улога као вjерског поглавара од немjерљивог jе значаjа. Исламска заjедница успjела jе у турбулентним и несигурним временима модерне црногорске историjе да буде фактор стабилности и да препозна оно што jе наjквалитетниjи правац кретања Црне Горе и увиjек пружи немjерљив допринос напретку и стабилности државе и квалитету живота њених грађана. Желим Вам да у годинама коjе долазе ваша Заjедница настави такву своjу мисиjу и, као jедан од темеља модерне Црне Горе, будете све успjешниjи у наjбољем интересу потреба и права вашег народа, али и свих људи у Црноj Гори – поручио је Поповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 18:36