Patrijarh i Cane / - PATRIJARH I CANE
05/05/2022 u 21:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Патријарх Порфирије поставио Цанетову пјесму на Инстаграм и апел грађанима

Патријарх је у опису видео снимка навео: "Радујемо се подвизима и црквеним иницијативама које служе на изграђивање Цркве, заједништва и бриге о свакоме"

Патријарх српски Порфирије се огласио на свом Инстаграм налогу, гдје се захвалио музичару Цанету Партибрејкеру и глумцу Бојану Жировићу и позвао вјернике да помогну рад народних кухиња позивом на број 2844.

Патријарх је у опису видео снимка навео: "Радујемо се подвизима и црквеним иницијативама које служе на изграђивање Цркве, заједништва и бриге о свакоме. Један у низу племенитих импулса јесте и заједнички подухват владике Јустина, задуженог за хуманитарну дјелатност Архиепископије, ђакона Дарка Радовановића, вјероучитеља Земунске гимназије и бенда Веронаукси, мог старог пријатеља Цанета Партибрејкера и глумца Бојана Жировића.

Осмишљавањем добре и креативне рокенрол пјесме "Успаванка без крова", чији је аутор свештеник Илија Ромић, послате су човјекољубиве поруке ради подстицања свих да позивом на бр. 2844 помогну рад народних кухиња, које опскрбљују бројне потребите кориснике свакодневним насуштним хлебом".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 02:59