Olivera Injac otvara pazar / - MIćKO VUJISIć
07/12/2023 u 19:46 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO/FOTO) Počeo Novogodišnji pazar: Zasijao grad u punom sjaju

Osim na Trgu nezavisnosti pazar će bit još na Trgu Bećir bega Osmanagića i na Trgu Svetog Petra Cetinjskog

Paljenjem novogodišnje rasvjete počeo je podgorički pazar na Trgu nezavisnosti. Svjetiljke je upalila gradonačelnica Podgorice Olivera Injac, koja je čestitala Podgoričanima.

- Podgorički pazar je za kratko vrijeme postao jedan od centralnih događaja, naročito u prazničnim danima u kojem su uživali svi građani i posjetioci Glavnog grada. Mi u Glavnom gradu potrudili smo se da pripremimo sadržaje koji mogu da odgovore različitim ukusima i zbog toga nemam ni najmanju sumnju da će nam grad ovog decembra zasijati u punom sjaju i ponuditi istinski ugođaj za sve generacije - rekla je Injac. 

Ona je kazala da su se upravo zbog toga odlučili da pazar osim na Trgu nezavisnosti realiziju na još dvije lokacije, odnosno na Trgu Bećir bega Osmanagića i na Trgu Svetog Petra Cetinjskog. 

image
- MIćKO VUJISIć

- Te dvije lokacije će narednih dana biti stavljene u funkciju sa sadržajnim programima gdje ćemo moći svi zajedno da uživamo. Ostaje mi da vam poželim da uživate u praznicnim danima sve do sredine januara i vratimo ljubav Podgorici koja to zaslužuje - kazala je Injac.

Atmosferu je zagrijao hor "Zvjezdice" koji je pjevao prije zvaničnog otvaranja. Nakon paljenja novogdišnjih svjetiljki hor "Zvjezdice" ponovo je zapjevao, a zatim je na scenu stupio bend VIS Tetra.

Za 23 časa najavljen je nastup di-džeja Danila Radusinovića.

image

Zvjezdice uljepšale trg

- MIćKO VUJISIć
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 05:40