Morceeba - Rubix festival / - DAN
30/07/2023 u 12:37 h
Milena Čavić, Bojana BožovićMilena Čavić, Bojana Božović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Rubix festival: Skaj Edvards, pjevačica benda Morcheeba, za portal Dan o utiscima nakon koncerta

Pa, pored bine je bila podmornica. Imala sam mnogo koncerata i na moru ali nikada nisam nastupala pored podmornice. Spektakularno, kazala je Skaj

Skaj Edvards, pjevačica benda Morcheeba, u razgovoru za portal Dan je istakla da je oduševljena publikom na Rubix festivalu, posjećenošću i fanovima koji su uglas pjevali od prve do poslednje numere.

- Bio je to sjajan miks ljudi, bilo je veoma zabavno. Imala sam malih tehničkih problema sa slušalicama ali uprkos tome energija je bila sjajna, kao i ambijent. Pa, pored bine je bila podmornica. Imala sam mnogo koncerata i na moru ali nikada nisam nastupala pored podmornice. Spektakularno! Iako je ovo drugi put da nastupamo u Crnoj Gori prepoznala sam neka poznata lica sa kojima sam razgovarala ranije, navela je Skaj.

Jeste imali šansu da iskoristite dan? Na pres-konferenciji u Podgorici, kada ste nas pozdravili putem Skajpa kazali ste da želite da gledate predstavu „Paklena komedija“ sa Džonom Malkovičem. Jeste bili sinoć ovdje?

- Putovanje je dugo trajalo. Marsej smo napustili u jedan sat nakon ponoći, „uhvatili“ let za Cirih do Dubrovnika, a na granici sa Crnom Gorom ostali smo čak četiri sata zbog štrajka, pa smo ovdje stigli oko ponoći. Za 24 sata bili smo u četiri zemlje.

To se nije odrazilo na nastup, bili ste sjajni! Bila sam razočarana što nisam stigla da prisustvujem izvođenju predstave, ali danas je bio divan dan. Uživala sam u moru, plivala, bila okružena divnim ljudima i energijom, tako da je umor nestao. Pozdrav za sve, hvala što nas slušate i vidimo se ponovo, poručila je Skaj.

(FOTO/VIDEO) Pogledajte atmosferu sa nastupa Morcheeba benda na Rubix festivalu

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 07:05