15/05/2023 u 17:57 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Tri pitanja za..." Ines Mrdović

Mrdović je navela da što se tiče događaja unutar “Evrope sad”, misli da je jako malo veremena da ih ti događaji poremete i da će oni dobro proći na izborima

Ines Mrdović iz Akcije za socijalnu pravdu u emisiji portala Dan/Web TV Dan "Tri pitanja za..." rekla je da  misli da će 11. juna na izborima  “Evropa sad” biti dominantan faktor.

- Prema postojećem stanju stvari, meni se čini da oni prosto galopiraju ka tome da budu vodeća snaga koja će kreirati  buduću Vladu. Ovo što se deševa unutar “Evrope sad”,  odnosno činjenica da oni kupe oko sebe manje značajne političke igrače, ukazuje na to da oni žele da budu ti koji će da budu dominantni i da se sjutra pitaju - smatra Mrdović.

Ona je navela da što se tiče događaja unutar “Evrope sad”, misli da je jako malo  veremena da ih ti događaji  poremete i da će oni dobro proći na izborima.

- Ne zbog njih samih unutar toga što se dešava, što svakako nije dobra poruka ka njihovim pristalicama i biračinma. Nego  dominantno zbog stvari koji se dešavaju kod drugih igrača I koalicija - pojašnjava ona.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 06:47