17/05/2023 u 17:59 h
Mili PrelevićMili Prelević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Tri pitanja za..." Milenu Vuković Sekulović

Ona je podsjetila da je državnoj upravi povećana plata i da je to zaista značajno povećanje

Milena Vuković Sekulović potpredsjednica URA-e rekla je u emisiji portala Dan/Web TV Dan "Tri pitanja za..." da  11. juna očekuje dobar rezultat.

- Očekujem da se sve ono što jeste Vlada radila prepozna i čini mi se da osjećamo takvu energiju među građankama i građanima Crne Gore. Da su prosto negdje posle svih udara koji je Građanski pokret URA doživio, da se ne vraćamo sad i na  pad Vlade i tehnički mandat, i sve što se dešavalo u međuvremenu. Mislim da su građani počeli da prepoznaju rezultate ove Vlade - smatra Vuković Sekulović.

Ona je podsjetila da je državnoj upravi povećana plata i da je to zaista značajno povećanje.

- Ono što je pored tog ekonomskog bila zaista najveća vrijednost ove Vlade, jeste borba protiv korupcije i kriminala. Međutim, želim da pošaljem poruku građanima da i ta borba protiv korupcije i kriminala kao svoj konačni cilj ima povećanje njihovih kućnih budžeta - kazala je ona.

Dodaje da joj se često čini da građani borbu protiv korupcije i kriminala doživljavaju kao nešto apstraktno, kao nešto što ne mogu da povežu direktno sa svojim životom.

- Ali vjerujte da sva ova povećanja, sve dobro što smo uradili ne bi bilo moguće da korupcija nije smanjena, da se protiv kriminala ne borimo tako kako se borimo- navela je Milena Vuković Sekulović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 20:02