/ -
23/04/2022 u 11:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Погледајте преглед вијести: Подгорицом из дана у дан

Екипа "Дана" пратила је сједницу Изборне комисије, била је на Биочу гдје аутопут затвара објекте мале привреде,на јавној расправи око асфалтне базе у Зети, са Ботуњанима на стражи, у вртићу Пчелица и једно јутро провели са продавцима на Сточној пијаци

Вашој пажњи препоручујемо преглед дешавања у Главном граду минуле седмице из угла редакције Подгорицом.

У нашем избору вијести погледајте све детаље у вези са локалним изборима за одборнике у Скупштини Главног града који су заказани за 19. јун, а који су саопштени на сједници Изборне комисије. Ту је и прилог како су мјештани Цијевне и Љајковића на јавној расправи оцијенили студију о утицају нове асфалтне базе на животну околину. Послушајте и поруку градоначелника Подгорице Ивана Вуковића о новим аутобусима. Ник Ђељошај, предсједник Општине Тузи, говори о пропалој идеји о размјени парцела између Тузи и Зете на граничним линијама, а доносимо и причу који су све Владини ресори оцијенили да студија о самосталности Зете није добра.

Екипа "Дана" била је на Биочу и са власницима објеката мале привреде разговарала о предностима и манама градње аутопута Бар-Бољаре. Вашој пажњи препоручујемо разговор са мјештанима Ботуна који кажу да су на стражи у страху од градње постројењa за пречишћавање отпадних вода. Једно јутро наша екипа провела је са трговцима на Сточној пијаци. Испред нашег микрофона стали су и малишани вртића Пчелица и одговарали на питања како се чува планета Земљa.

У нашим вијестима послушајте за које се локације мијења намјена кроз Просторно урбанистички план.

Гледајте Подгорицом из дана у дан, а више вијести потражите у Дневним новинама "Дан".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 08:48