/ -
28/05/2022 u 11:08 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Погледајте преглед вијести: Подгорицом из дана у дан

Погледајте изјаву градоначелника Подгорице Ивана Вуковића, једног од лидера ДФ-а Милана Кнежевића и становника Зете o самосталности општине. Због чега се буне родитељи ђака ОШ "Октоих", послије колико година је потекла чесмовача на Дајбабској гори

Вашој пажњи препоручујемо преглед дешавања у Главном граду минуле седмице из угла редакције Подгорицом. У нашем избору вијести погледајте изјаву Ивана Вуковића, градоначелника Подгорице, који у сусрет формирању нове општине каже да су за њега Зета и Подгорица синоними. Преносимо вам и изјаву Милана Кнежевића, лидера ДНП-а, који поручује парламентарној већини да дају Зећанима самосталну општину, а ту је и прилог са становницима Зете шта они мисле о самосталности.

У нашем прегледу погледајте и колико је новца неопходно за градњу четврте пензионерске зграде и од кога Удружење пензионера Подгорице тражи помоћ, а ту је информација које су све замјерке на рачун Фонда ПИО изнијели пензионери на сједници скупштине Савеза удружења пензионера Црне Горе. Погледајте докле се стигло са радовима у Улици краља Николе чија је реконструкција у току, али и на који начин ће бити измирен порески дуг Водовода од 120.000 еура.

Ту је информација и када ће се на улицама наћи 16 нових аутобуса, те да ли ће и овог љета бити отворен ватрогасни пункт у Општини Тузи. Доносимо и прилог са протеста родитеља ђака ОШ "Октоих" који негодују што ће дјеца од септембра наставу похађати у три смјене, али и прилог о томе како је 200 домаћинстава на Дајбабској гори коначно ријешило проблем водоснабдијевања.

Да ли функционери локалне самоуправе имају право да користе службена возила 24 сата објаснио је Самир Аџовић, одборник СД у Скупштини општине Тузи. Погледајте и на којем потезу је измијењеним ДУП-ом за дио Крушевца планирана пјешачка стаза, али и која све домаћинства у безводним подручјима у Општини Тузи могу обезбиједити бесплатне цистерне са водом од локалног Водовода.

Гледајте Подгорицом из дана у дан, а више вијести потражите у Дневним новинама "Дан".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 16:42