/ -
18/06/2022 u 10:05 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Погледаjте преглед виjести: Подгорицом из дана у дан

Погледајте прилог ко је за, а ко против прoмјене имена Општине Тузи у Општина Малесија, због чега се касни и када ће бити завршени радови од скоро милион еура у Његошевој улици, а ту је и наш прилог како смо са подгоричким полуматурантима и матурантима славили петице

Вашоj пажњи препоручуjемо преглед дешавања у Главном граду минуле седмице из угла редакциjе Подгорицом. "Дан" је присуствовао и потписивању уговора за изградњу постројења за пречишћавање отпадних вода који је вриједан 47,3 милиона, а чија градња стартује почетком наредне године. Откривамо и шта су поручили мјештани Ботуна који годинама протестују противећи се изградњи овог постројења у њиховом насељу. Доносимо и причу о Врањини у сусрет осамостаљивању Зете, а мјештани говоре о томе да ли су задовољни досадашњим улагањем у ово мјесто.

Ту је и информација до када ће трајати упис дјеце у ЈПУ "Ђина Врбица" и због чега је он продужен, као и колико је хиљада квадрата земљишта на Златици дато Фудбалском савезу Црне Горе ради изградње фудбалске инфраструктуре. Екипа "Дана" била је и на манифестацији "Дан најбољих" на којој је преко 700 полуматураната и матураната, носиоца дипломе "Луча", добило награде од Главног града. Доносимо причу и да је Главни град одустао од градње објекта Чистоће тачније постројења за одлагање грађевинског отпада у насељу Цијевна у Зети. Ту је и информација за угоститеље који желе да поставе љетње и затворене баште о умањеним локалним комуналним таксама.

У нашем прегледу погледајте које боје је била Морача у дијелу од Биоча низводно, те шта је добила улица која повезује Булевар Саве Ковачевића са Улицом Брацана Брацановића. Ту је и информација о цјеновницима Чистоће и Депоније, а о новим паркинг мјестима говори директор предузећа Паркинг сервис Нусрет Цановић.

Гледаjте Подгорицом из дана у дан, а више виjести потражите у Дневним новинама "Дан".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 03:06