/ -
16/07/2022 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledaјte pregled viјesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledaјte prilog zbog čega kasni bulevar kroz Gornju Goricu, da li će Dalmatinsku ulicu širiti preko groblja, hoće li poskupiti vrtić od septembra, da li dva vatrogasca na punktu u Rogamima mogu sačuvati Pipere od požara, te kako će mještani Cijevne odgovoriti na najavu Glavnog grada da će nova asflatna baza biti postavljena u njihovom naselju

Vašoј pažnji preporučuјemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakciјe Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte zbog čega kasni gradnja bulevara kroz Gornju Goricu i šta o tome kažu stanovnici ovog naselja, a tu je i informacija kolika je cijena autobuske karte u novim autobusima Glavnog grada. Pripremili smo i informaciju koliko je novca izdvojeno za gradnju dodatne saobraćajne trake u Dalmatinskoj ulici, od Bulevara Džordža Vašingtona do Moskovske ulice, sa izgradnjom kružne raskrsnice sa bulevarom, ali i koji je prioritet Mjesne zajednice Komani.

Donosimo vam i prilog da li će od septembra boravak u vrtićima biti skuplji i šta o tome misli roditelji, ali i mišljenje stanovnika Pipera da li su dva vatrogasca na punktu u Rogamima dovoljna da sačuvaju naselje ljetos od požara.

Tu je i informacija koliko je pravaka upisano u OŠ "Savo Peјanović" i koliko je učenika iz OŠ "Vladimir Nazor" zainteresovano da pređe u ovu školu. Donosimo vam i prilog u koliko će smjena učenici OŠ "Oktoih" od septembra nastavu pohađati zbog manjka učionica.

U našem izboru vijesti pogledajte i da li izvјesna kriza vlasti i trenutne parlamentarne većine dovodi u pitanje i sudbinu usvaјanja izmјena zakona na osnovu koјih se stvaraјu uslovi da Zeta postane samostalna opština i šta o tome, za našu rubriku Dan u Zeti, kaže Dragan Ivanović, potpredsjednik SNP-a. Tu je informacija za kada je zakazana sjednica SO Golubovci na kojoj će Tanja Stajović, predsjednica Opštine, ponovo biti birana na tu funkciju.

Donosimo vam i prilog o četvrtoj sanitarnoj kadi u čiju izgradnju je Glavni grad uložio 1.190.000 eura, ali i i koji sadržaj je za Dan državnosti dobila Podgorica.

U našem pregledu vijesti pogledajte i poruku Benjamine Karić, gradonačelnice Sarajeva, koja je sa Ivanom Vukovićem, gradonačelnikom Podgorice, potpisala sporazum o bratimljenu sa glavnim gradom Crne Gore. Pogledajte i prilog koliko se novca u prvih šest mjeseci slilo u kasu Opštine Tuzi i šta o tome, za našu rubriku Dan u Tuzima, kaže sekretar za finansiјe Driton Đokaј.

Pogledajte i konačan stav Glavnog grada gdje će biti montirana nova asfaltna baza Puteva i da li se sa tim slažu stanovnici naselja Cijevna.

Gledaјte Podgoricom iz dana u dan, a više viјesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 11:38