/ -
30/07/2022 u 11:04 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog da li Zeta postaјe 25. opština Crne Gore, koliko su Zabјelčani zadovoljni rekonstrukciјom Ulice kralja Nikole, zbog čega je Glavni grad u posljednjem trenutku krenuo sa konzervatorskim radovima u rodnoj kući Ivana Milutinovića u Piperima. Tu je i prilog koliko je novih saobraćajnica dobilo naziv i kome će biti podignut spomenik, ali zbog čega će đaci iz Maslina od septembra nastavu pohađati u Tološima

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog da li je Zeta postala 25. opština Crne Gore i zbog čega se sa takvom sudbinom ne mire građani koji su blokirali obilaznicu u Golubovcima. Pogledajte polemiku odbornika opozicije i vlasti u Skupštini Glavnog grada da li imaju legitimitet da donose odluke pošto im je 6. jula istekao mandat, ali i da li su Zabjelčani zadovoljni rekonstrukcijom Ulice kralja Nikole.

Donosimo vam prilog na koji način je Glavni grad zaštitio zaposlene koji na visokim temperaturama rade na otvorenom, te zbog čega je lokalna samouprava pokrenula konzervatorske radove u rodnoj kući Ivana Milutinovića u naselju Cerovice u Piperima. Tu je informacija ko su ličnosti koje su nakon nekoliko godina dobile saobraćajnice u Podgorici, te kako će se ubuduće zvati Dječji park na Kruševcu. Pogledajte i gde će učenici OŠ "Vladimir Nazor" od septembra nastavu pohađati ali i izjavu šta o tome misli Јelena Milošević, predsјednica Savјeta roditelja ove vaspitno-obrazovne ustanove.

Pogledajte prilog sa Kamionske pijace o cijenama voća i povrća, kao i informaciju da li kučkim selima Sjenice, Medun, Liješta i Dučići prijete restrikcije vode i zbog čega. Donosimo vam i prilog o uređenom vidikovcu u podnožju brda Oblun, kod Malog Blata.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 22:33