/ -
10/09/2022 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog o novoj školi koju je Podgorica dobila nakon više godina, istraživanje "Dana" koliko građani poznaju rad gradskih odbornika, koja naselja ostaju bez javnog prevoza, a otkrivamo i da li vrtić u Tuzima mijenja naziv

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog o novoj osnovnoj školi koja je nakon više godina izgrađena u naselju Tološi, poruku Ivana Vukovića, gradonačelnika Podgorice, učenicima povodom početka školske godine, a tu i je i informacija koliko je novca Glavni grad uložio u obnovu školskih dvorišta i koliko su time zadovoljni Lidija Rašović, direktorica OŠ "Vladika Danilo" i Nađa Ljiljanić, predsjednica Savjeta roditelja OŠ "Oktoih". Donosimo vam i informaciju ko su novi direktori Srednje stručne škole "Spasoјe Raspopović" i OŠ "Zariјa Vuјošević" iz Mataguža.

Pogledajte i prilog do kada političke partije mogu dostavljati izborne liste za izbor odbornika za predstojeće lokalne izbore u Podgorici, tu je informacija kada će biti osnovana opštinska izborna komisije Zeta i ko čini njen sastav, ali i šta o njenom formiranju, koje dolazi sa zakasnjenjem, kažu Momo Koprivica, poslanik Demokrata, Dragan Bojović, poslanik Demokratskog fronta, ali i Ljuiđ Škrelja, poslanik Demokratske partije socijalista. U našem izboru vijesti pogledajte i prilog da li su odbornici u gradskom parlamentu primili odborničke naknade i dnevnice za sklapanje brakova nakon što im je produžen mandat po promјenama Zakona o lokalnoј samoupravi koјe јe kasniјe oborio Ustavni sud. U anketi "Dana" pogledajte koliko građani znaju o radu njihovih predstavnika u Skupštini Glavnog grada.  Pogledajte i zbog čega će sjednica Skupštine Opštine Golubovci, koja je prvobitno trebala da bude održana 22. septembra, biti pomjerena. Stanovnici Zete i dalje ne odustaju od borbe da zaustave gradnju postrojenja za prečiščavanje otpadnih voda u naselju Botun. Pogledajte i prilog o problemu stanovnika Botuna i Kuča koji su ostali bez prevoza, ali i informaciju da li će vrtić "Dječja radost" u Tuzima promijeniti naziv u "Majka Tereza" i šta o tome, za rubriku Dan u Tuzima, misle Maraš  Dukaj, ministar јavne uprave, Adnan Pepić, odbornik Bošnjačke stranke u Skupštini Opštine Tuzi, ali i Ministarstvo kulture i medija. 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:11