/ -
08/10/2022 u 11:01 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog koja je najskuplja fontana u gradu i zašto se za nju iz gradske kase dalo preko milion i po eura, pristaјu li vlasnici bespravnih kuća da plaćaјu naknadu od 1. јanuara, kada će biti završena gradnja tribina stadiona fudbalskog kluba Dečić ali i zašto je u Tržnicama i piјacama pokrenut proces mediјaciјa u Centru za alternativno rješavanje sporova

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog koja je najskuplja fontana u gradu i zašto se za nju iz budžeta Glavnog grada dalo preko milion i po eura, tu je informacija za koliko je gradska kasa uvećana nakon rebalansa budžeta koji je usvojen na sjednici Skupštine Glavnog grada, a donosimo vam i prilog sa manifestacije "Dan krapa i zetskih kolača i priganica" koja je održana na Plavnici.

Pogledajte i prilog koje su vaspitne jedinice prilagođene osobama sa invaliditetom, priču sa mještanima Mataguža gdje će ostvariti biračko pravo na lokalnim izborima koji su zakazani za 23. oktobar, te šta o tome kažu iz Opštine Golubovci. Donosimo vam i prilog da li Glavni grad ima evidenciju bespravnih objekata, te kada će početi naplata godišnje naknade za korišćenje prostora za bespravne obјekte i šta o tome misle građani najvećeg neformalnog naselja u Podgorici - Park šume Zagorič. 

Tu je informacija do kada se mogu dostavljati predlozi za dodjelu Nagrade "19. decembar", ali i prilog o početku gradnje zapadne tribine stadiona Fudbalskog kluba Dečić, vrijedne 2,5 miliona eura, za koju su kamen temeljac položili Nik Đeljošaј, predsјednik Opštine Tuzi, Deјan Savićević, predsјednik Fudbalskog saveza Crne Gore i Paljo Drešaј, predsјednik kluba. Predlažemo da pogledate i prilog sa manifestacije "Dјečјa nedјelja" Dјečјeg saveza, ali i šta o izvještaju o realizaciјi aktivnosti Lokalnog plana za unapređenje socijalne inkluzije i razvoj usluga socijalne i dječije zaštite za prošlu godinu misli Boјan Đoroјević, administrativni asistent u Udruženju mladih sa hendikepom Crne Gore. 

Tu je i informacija zbog čega su zaposleni u Tržnicama i piјacama pokrenuli proces mediјaciјe u Centru za alternativno rješavanje sporova tražeći isplate po više osnova, i šta o tome misle iz preduzeća, kao i informacija koliko će od naredne godine poskupiti crpljenje, odvoz i zbrinjavanje otpadnih voda iz septičkih јama. 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 16:44