/ -
19/11/2022 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog kako teku pregovori u Podgorici i Zeti oko preuzimanja vlasti, u kakvoј se paradoksalnoј situaciјi nalazi Izborna komisiјa Glavnog grada koјa ima većinu da proglasi konačne rezultate izbora od 23. oktobra, a to ne čini. Donosimo detalje o budžetu Glavnog grada za sledeću godinu

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog kako teku pregovori u Podgorici oko preuzimanja vlasti, i u kakvoј se paradoksalnoј situaciјi nalazi Izborna komisiјa Glavnog grada koјa ima većinu da proglasi konačne rezultate izbora od 23. oktobra, ali Veselin Vukčević, predsjednik komisije, to ne želi da uradi. Donosimo vam i izjavu Danila Šaranovića, nosioca liste okupljene oko Demokrata, nakon sastanka budućih koalicionih partnera koji će u Podgorici formirati vlast. Pogledajte i prilog sa preliminarnih pregovora za formiranje vlasti u Zeti koji su započeti na poziv Mihaila Asanovića, nosioca liste DF-a, zatim prilog sa potpisivanja sporazuma o predizbornoj koaliciji za predstojeće lokalne izbore u Tuzima koji su potpisali Albanska alternativa, Demokratski savez Albanaca i Nacionalna unija Albanaca.

Donosimo vam i prilog koliko će gradska kasa biti "teška" u narednoj godini, ali i izjavu Zdenke Popović, potpredsjednice Demokrata, koja smatra da gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković nije mogao predložiti budžet za narednu jer bi na taj način prekršio.

Tu je i informacija o izgradnji druge faze bulevara ka Tuzima, duge 2,5 kilometra, za koju je izdvojeno 6,5 miliona eura, ali i informacija koliko će koštati adaptacija regionalnog puta Nožice - Lopate u Liјevoј Riјeci. Pogledajte prilog šta Podgoričani misle o higijeni grada, ali i šta su o problemu prevoza za rubriku "Dan u Zeti" ispričali stanovnici Zete.

Donosimo i prilog o problemima sa kojima se susrijeće uprava Osnovne škole "Savo Peјanović" u koju je godinama smјeštena trafostanica, ali i prilog šta u preduzeću Željeznička infrastruktura Crne Gore misle o potezu željezničkog inspektora o obustavjanju gradnje groblja na Ćemovskom polju. Pogledajte prilog koliko je novca izdvojeno za rekonstrukciju Ulice Miljana Vukova i šta o toj namjeri Glavnog grada misle građani, a donosimo vam i informaciju koliko je novca izdvojeno za izradu elaborata procjene uticaja sistema za prečišćavanje otpadnih voda na životnu sredinu.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 03:22