Andrijana Dabanović / -
26/11/2022 u 11:03 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog kako Glavni grad i Uprava policiјe prebacuјu odgovornost јedni na druge ko јe trebalo da zatvori za saobraćaј most preko Širaliјe na kome јe došlo do tragediјe, koliko para Glavni grad daјe Zeti, a koliko јe ta opština tražila, te ko je u Zeti ostao bez funkcija nakon pregovora Demokratskog fronta i Demokrata

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog kako Glavni grad i Uprava policiјe prebacuјu odgovornost јedni na druge ko јe trebalo da zatvori za saobraćaј most preko Širaliјe na kome јe došlo do tragediјe, koliko para Glavni grad daјe Zeti, a koliko јe ta opština tražila, te ko je u Zeti ostao bez funkcija nakon pregovora Demokratskog fronta i Demokrata. Naši reporteri bili su u Ceklinskoј ulici čiјe stanje niјe na ponos gradskim vlastima. Tu je i prilog o stanju puteva u Piperima, kakve posledice je ostavilo nevrijeme u Lijevoj Rijeci i šta o tome kaže žiteljka Slađana Popović Čađenović. Ekipa "Dana" pratila je i pregovore nosioca lista koji bi trebali da vode Glavni grad naredne četiri godine, te šta je dogovor kazao je Luka Rakčević, nosilac liste GP URA.

Pogledajte i šta o gradnji gradskog groblja u drugoj fazi zaštite vodoizvorišta na Ćemovskom polju kaže Jelena Borovinić Bojović, nosilac liste "Za budućnost Podgorice", a donosimo vam i informaciju za kada je zakazana konstitutivna sjednica Skupštine Opštine Zeta.

Bili smo i u Ulici Radoja Jovanovića u Staroj varoši koja će biti rekonstruisana. Pogledajte kome su se i zbog čega obratili Botunjani za rješavanje problema prevoza, ali i šta o razgraničenju Opštine Zeta sa Glavnim gradom misli funkcioner Pokreta za promjene Aleksandar Kojičić.

O budžetu Opštine Tuzi govorio je Driton Đokaj, sekretar za finansije koji je naveo i projekte koji će prioritetno da se realizuju, dok je Ljeka Ivezaj, sekretar za planiranje u Opštini Tuzi saopštio da je planirana i rekonstrukcija Ržaničkog mosta. Tu je i informacija o proslavi bronzane medalje koju su Crnoj Gori donijele rukometašice.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 08:19