/ -
03/12/2022 u 11:21 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog koliko јe radnih mјesta oglašeno u organima i službama Glavnog grada od dana održavanja izbora, u čemu Piperi traže da zamiјene Zetu, ko su naјbolji studenti Podgorice, je li žuta traka na Bulevaru svetog Petra Cetinjskog potreba ili moda, ali i priredbu đaka OŠ "Vuk Karadžić" posvećenu čuvanju tradiciјe

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog koliko јe radnih mјesta oglašeno u organima i službama Glavnog grada od dana održavanja izbora, zbog čega Državna izborna komisija u četvrtak nije utvrđivala konačene rezultate izbora za Skupštinu Glavnog grada, te o čemu su nosioci pobjedničkih lista na izbroima 23. oktobra razgovarali na poslednjem sastanku.

Donosimo vam prilog u čemu Piperi traže da zamiјene Zetu, ko su najbolji studenti u Podgorici, je li žuta traka na Bulevaru svetog Petra Cetinjskog potreba ili moda, da li autobuski prevoznik Gradski saobraćaj PG smije da elektronsku kartu zamijeni jednokratnom. Tu je i prilog zvog čega su četiri autobusa preduzeća Putevi u srijedu isključeni iz saobraćaja na sat vremena, ekipa "Dana" ispratila je priredbu đaka OŠ "Vuk Karadžić" posvećenu čuvanju tradiciјe, a tu je i informacija šta je sve od infrastrukture završeno u ulicama Gavrila Principa i španskih boraca. Pogledajte i prilog da li je Opština Zeta zadovoljna sredstvima koja im je Glavni grad budžetom opredijelio za finansiranje do 30. juna naredne godine, zbog čega je Vlada u tehničkom mandatu pokrenula postupak izrade izmjena i dopuna DUP-a Mahala.

Donosimo vam i prilog dokle se stiglo sa novim objektom OŠ "Vladimir Nazor", a tu su i izjave Mevludina Dizdarevića, predsjednika kluba Bošnjačke straneke u SO Tuzi, i Štjefana Camaja, odbornika Demokrata, o budžetu ove opštine za narednu godinu. Tu je i prilog šta je cilj memoranduma podrške oporavku i održivom razvoju koji je u Briselu potpisao Ivan Vuković, gradonačelnik Podgorice.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:07