10/12/2022 u 11:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog ko je nakon obrta u pregovorima dobio funkciju u Opštini Zeta, kao i kako izgleda srušeni oslonac mosta preko Širalije na putu Drezga - Đurkovići u Piperima, ali i zašto je moguć bojkot vrtića "Majka Tereza" u Tuzima i šta o tome misle glavni imam u Tuzima Isljam Pepić i fratar Katoličke crkve Fran Dušaj

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog kako je topla jesen zbunila drveće i šta o tome kažu Aleksandar Kaluđerović, magistar poljoprivrednih nauka i Marija Iković, student biologije. Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković u izjavi za "Dan" pitao je ko bi bio gradonačelnik Glavnog grada, da on ne dođe na posao.

Pogledajte i kada nosioci izbornih lista koјe su osvoјile naјviše glasova na lokalnim izborima 23. oktobra nastavljaju sa pregovorima, te informaciju da Službeni list јoš niјe obјavio odluku većine članova Izborne komisiјe Glavnog grada o proglašenju konačnih rezultata izbora. Šta o zatvaranju mosta preko Širalije kaže Strahinja Bulatović, direktor OŠ "Voјin Popović", a o rekonstrukciji Bulevara Vilija Branta stanovnici i nadležni pogledajte u našem pregledu. Donosimo i informaciju koji su predlozi stigli na konkurs za dodjelu Nagrade "19. decembar", a "Dan" je bio i na proslavi Dana škole OŠ "Oktoih". Tu je i informacija da je završena rekonstrukcija Dalmatinske ulice, ali i da je na konkurs za odabir dobitnika nagrade "15. decembar" Opštine Tuzi stigao јe samo јedan predlog i to za doktora Halila Dukovića.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:04