/ -
17/12/2022 u 11:02 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog zbog čega gdje je Opština Tuzi postavila tablu sa nazivom opštine, ko će voditi opštinu Zeta u naredne četiri godine, koji su problemi sa struјom domaćinstava iz Ulice Miladina Šega Vuјoševića na Staroј Zlatici, te gdje se planira gradnja vojne bolnice

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog gdje je Opština Tuzi postavila tablu sa nazivom opštine i šta o tome misli Fadilj Kajošaj, predsјednik SO Tuzi. Donosimo vam prilog ko će u naredne četiri godine voditi Opštinu Zeta, te prilog sa otvaranja Doma za stare na Starom aerodromu čija je gradnja trajala više od pet i po godina. Donosimo vam i informaciju koliki prihod od vlasnika bespravnih objekata očekuje Glavni grad u narednoj godini, te kada se očekuje početak gradnje rezervoara Gradac u Lješanskoj nahiji za koji je namijenjeno 168.000 eura. U našem izboru vijesti pogledajte ko su dobitnici Nagrade "19. decembar", ali i koji studenti su zavrijedili Studentsku nagradu Glavnog grada za ovu godinu.

Tu je i informacija koliko je novca namijenjeno za razvoj Podgorice u narednoj godini na osnovu nacrta programa uređenja prostora, ali i prilog iz Ulice Trešnjica 1 na putu Golubovci-Mataguži koja je na nekim mjestima jedva prohodna usljed prolaska teretnjaka. Pogledajte i prilog gdje je planirana gradnje vojne bolnice, te kakve probleme sa strujom imaju domaćinstva iz Ulice Miladina Šega Vujoševića na Staroj Zlatici. 

Donosimo vam i prilog sa akcije dobrovoljnog davalaštva krvi koju je povodom 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice, organizovalo Društvo dobrovoljnih davalaca krvi Podgorice i Crveni krst grada. 

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 06:11