/ Dan
24/12/2022 u 11:00 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte kako јe proslavljen 19. decembar, praznik između dviјe vlasti, ko je pisao i kome јe posvećen školski časopis "Slovo sa stiјene", te koliko je legalizovanih kuća od 13.000 zahtјeva za legalizaciјu, a pogledajte i koje poruke šalju gradu mališani iz vrtića "Dragan Radulović". Prenosimo šta građani misle o kićenju grada, te kako јe bilo na manifestaciјi Pipersko veče

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta su amandmanom tražili poslanici Danilo Šaranović, Branka Bošnjak i Miloš Konatar, kao i šta o Nagradi "19. decembar" misle dobitnici Jovanka Radičević i Zdravko Đuranović. Tu je i informacija da je predsjednik Skupštine Glavnog grada Đorđe Suhih zakazao sjednicu za 30. decembar, a pogledajte kako je bilo na proslavi Dana škole OŠ "Vojin Popović" na Drezgi i šta o školstvu u Piperima kaže Strahinja Bulatović, direktor škole.

Donosimo vam i priču iz Komana gdje su mještani blokirali prolaz kamionu firme koncesionara kamenoloma zbog prekoračewa nosivosti od osam tona na putbnom pravcu Ćafa-Dolovi. Podgledajte šta o tome misle Darko Radonjić, mještanin i direktor firme Milutin Jokić.

Ekipa "Dana" bila je i na sjednici Skupštine opštine Tuzi gdje je izglasan budžet za narednu godinu, te šta o tome misle Nik Đeljošaj, predsjednik Opštine, Štjefan Camaj, odbornik Demokrata, Smailj Čunmuljaj, iz Albanske alternative. Pogledajte i koga je odbornik Pokreta za promjene u SO Zeta Aleksandar Saša Kojičić, predložio za opštinsku Nagradu "8. februar".

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
31. maj 2023 02:33