04/02/2023 u 11:03 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte kako građani u anketi "Dana" govore o tome što stranke pobjednice izbora još nijesu predstavile gradsku vladu, kao i ko je i zbog čega djeci Botuna uskratio pravo na školovanje

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte šta je Udruženje za razvoj Pipera zatražilo da se na Malom brdu planira, a da li će grb Podgorice morati da se mijenja zbog teritorijalne promjene otkrio je njegov autor Srđan Marlović. Donosimo i priču o zabrani korišćenja mobilnih telefona u OŠ "Savo Pejanović", te šta o toj akciji misle i u OŠ "Oktoih", kao i u OŠ "Štampar Makarije".

Ekipa "Dana" posjetila je i Pipere i zabilježila u kakvom su stanju putevi, a govorimo i o infrastrukturi u Lješanskoj nahiji. Bili smo i na protestu sa mještanima Botuna koji traže da im se vrati autobuski prevoz, a donosimo i informaciju da Opština Zeta treba da pokrene proceduru otvaranja zasebne jedinice Hitne pomoći.

Odbornica SNP-a u SO Zeta Slađana Kaluđerović govori o tome da će Ministarstvo finansija finansijski pomoći najmlađu opštinu, a Sekretarijat za planiranje prostora i održivi razvoj dostavio je sugestije na izmjene i dopune Prostorno urbanističkog plana Podgorice. Vasilije Čarapić, član predsjedništva Pokreta Evropa sad kaže da će intezivirati pripremne radnje koje vode ka potpisivanju koalicionog sporazuma o upravljanju Glavnim gradom u naredne četiri godine.

Iz Tuzi donosimo informaciju koliko iznosi agrobudžet za ovu godinu, a iz Grada da su donijeli odluku o oročavanju deset miliona eura.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:02