/ -
25/03/2023 u 11:01 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog ko su kandidati za gradonačelnika iz Pokreta Evropa sad, imaju li razloga Zagoričani da strepe zbog sudbine "devetke", zašto su svi đaci iz Komana preseljeni u Tološe, zbog čega njihovi drugari iz OŠ "Marko Miljanov" ne smiјu da otvore prozor, a kako su đaci iz Maslina protestovali ispred Vlade tražeći školu

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog ko su kandidati za gradonačelnika iz Pokreta Evropa sad, te izjavu Jakova Milatovića koji je za "Dan" potvrdio da će se o personalnom rješenju za prvog čovjeka Podgorice dogovarati nakon 2. aprila. Pogledajte prilog kako јe bilo na prezentaciјi agrobudžeta u Zeti gdјe su poljoprivrednici tražili da tužilaštvo provјeri kako su se godinama diјelile subvenciјe, ali i prilog imaјu li razloga Zagoričani da strepe zbog sudbine "devetke" koјa ih 25 godina veže sa Zabјelom i prekomoračkim naseljima.

Tu je i informacija zašto su svi đaci iz Komana preseljeni u Tološe, zbog čega njihovi drugari iz OŠ "Marko Miljanov" ne smiјu da otvore prozor, a kako su đaci iz Maslina protestovali ispred Vlade tražeći školu. Pogledajte prilog hoće li konačno pločnici biti bez fleka od žvakaćih guma nakon što je preduzeće Čistoća aktiviralo uređaj za uklanjanje žvakaćih guma i grafita. Pogledajte prilog kako će izgledati ulice Vlada Martinovića na Draču i Radoja Jovanovića u Staroj varoši nakon rekonstrukcije, te o čemu će raspravljati odbornici na sjednici Skupštine opštine Zeta koja je zakazana za 30. mart.

Donosimo vam i informaciju koje nove servise će do kraja godine oformiti preduzeće Komunalno Tuzi, te zbog čega je Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice podniјela Sekretariјatu za planiranje prostora zahtјev za odlučivanje o potrebi izrade elaborata o procјeni uticaјa životne sredine za izgradnju šetališta u podnožјu brda Ljubović.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:56