/ -
01/04/2023 u 11:01 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte kako je bilo na maskenbalu u vrtiću "Suncokrili", te na koji način je nova vlast u Zeti potrošila prvih sto dana i šta o tome misle građani

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte prilog kako se građani, ali i stanovnici Stare varoši snalaze u saobraćaju nakon promjene režima u Ulici Petra Prlje, te izjavu Nika Đeljošaja, nakon što je ponovo izabran za predsjednika Opštine Tuzi. Ekipa "Dana" prisustvovala je javnoj raspravi na kojoj su taksisti, izričito protiv norme iz nove odluke Glavnog grada koja propisuje uniforme, odnosno radnu odjeću, te šta na sve to kaže Lazarela Kalezić, sekretarka za saobraćaj. U Zeti je vlast usvojila opštinski budžet projektovan na 3,1 milion, za potpredsjednika Opštine Zeta izabran je Aleksandar Marković, a za potpredsjednika SO Novica Pejović.

Tu je i informacija da je Ulica Đoka Miraševića u Bloku šest dobila 140 novih parking mjesta, a bili smo i na međunarodnom takmičenju iz matematike na kojem su učestvovali đaci četiri osnovne škole iz Zete. Direktor preduzeća Vodovod Tuzi Admir Biorac najavio je rekonstrukciju vodovodne mreže u Milješu, a na pijačnim objektima počela je primjena ljetnjeg računanja vremena, a donosimo vam i cijene sa pijace u Gintašu.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan"

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 10:41